Perinteikkään Lasse Viren hölkän reitti kulkee kauniissa maalaismiljöössä juoksijalegendan kotimaisemissa. Nelinkertainen olympiavoittaja (1972 München 5000m ja 10000m ja 1976 Montreal 5000m ja 10000m) toimii kisaisäntänä ja on tavattavissa hölkän aikana. Tervetuloa!

Reittikuvaus:

Juoksureitti on pääasiassa hyväpohjaisia sorapäällysteisiä kyläteitä ja osittain asfalttipäällysteisiä jalkakäytäviä/teitä. Reitti on vaativuudeltaan keskiraskas.

Huoltopisteet:

Puolimaratonin reitillä on kolme juoma-asemaa ja maalissa yksi. 10,3 km:n ja 6,6 km:n reitillä on yksi juoma-asema ja maalissa toinen.

Palvelut tapahtumapaikalla:

Lähtöpaikalta löytyvät pukutilat, suihkut ja WC:t. Lisäksi kolme erillistä ravintola/kahviopistettä, joissa voi tarpeen mukaan myös ruokailla.

Kisatoimisto ja juoksunumeroiden jako:

Kisatoimisto sijaitsee kilpailupaikalla osoitteessa Porvoontie 109 (Myrskylä, Kiparkatti). Kisatoimisto on avoinna klo 10 alkaen, jolloin alkaa jälki-ilmoittautuminen ja kilpailunumeroiden jako.


Ajanotto:

Ajanotto toteutetaan numerolapussa olevalla kertakäyttö RFID – tunnisteella. Numerolappua ja sirua ei tarvitse palauttaa.

Lisätiedot:

Kaikille osallistujille Asicsin tekninen T-paita, Olvi TehoSport urheilujuoma sekä mitali. Tapahtuma sopii kaiken kuntoisille ja kaiken ikäisille.  Puolimaratonin kuntosarjan ja 6,6km:n patikka/sauvakävely/hölkkäsarjan palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Lasse Viren säätiö tukee nuorten juoksuja 2018, joten nuorten juoksuissa (1 km) ei ole osanottomaksuja. Nuorten juoksujen 3 parasta palkitaan rahapalkinnoin. Lisäksi kaikki osallistujat saavat hölkän T-paidan ja mitalin.

Vastaanotamme myös Eazybreak, Smartum ja ePassi maksut. Jos maksatte ennakkoilmoittautumisen sähköisesti em. palveluiden avulla, valitkaa tapahtumaksi Lasse Viren hölkkä ja lähettäkää maksutapahtumakuitti sähköpostilla osoitteeseen matti.sainio@neste.com 4.9.2019 mennessä.

Jälki-ilmoittautumisen voi maksaa paikan päällä em. palveluiden avulla, käteisen ja Smartum seteleiden lisäksi myös mobiilipankkimaksuna Myrskylän Myrskyn tilille, kun maksutapahtuman tekee kisatoimiston toimitsijan valvonnassa. Järjestäjillä ei ole maksupäätettä käytettävissä.

25,00 €
20,00 €
25,00 €
20,00 €
20,00 €
15,00 €
0,00 €